Fotobehang

Fotobehang: een echte eyecatcher

Er zijn zoveel soorten fotobehang dat je haast wel kunt zeggen dat alles mogelijk is! Sterker nog: wanneer je de ideale print niet kunt vinden tussen onze bestaande collecties, kunnen wij ook behang maken van je eigen foto! Kom snel naar de winkel wanneer je meer wilt weten, of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.
 
 

Aan de slag met fotobehang

De naam zegt het eigenlijk al: met fotobehang kun je jouw muur bedekken met jouw favoriete foto (of een andere print). Specifieke afbeelding in gedachten die je graag op de muur zou willen? Geen probleem, bij ons kun je rekenen op de beste kwaliteit én de kleuren van de gewenste foto blijven behouden. Wij drukken de foto op maat af, zodat deze exact de afmetingen heeft van de muur.

Speel je al een tijdje met de gedachte om ook met fotobehang aan de slag te gaan, maar weet je niet zo goed wat te kiezen? Snappen wij! Een tip: bepaal eerst welke sfeer de ruimte moet uitstralen. Bossen en watervallen zijn bijvoorbeeld ideaal om rust te creëren. Perfect voor de slaapkamer dus. Wil je juist wat meer pit in huis brengen? Dan kun je voor een echte eyecatcher kiezen. Bijvoorbeeld iets met dieren of bepaalde flitsende motieven. Er is voor ieder wat wils!

Kom langs in onze winkel

Wil je graag fotobehang bestellen, maar ben je niet zeker van je keuze of wil je graag nog wat advies. Wij helpen je graag! Kom gezellig langs in onze winkel in Zutphen en vertel ons je wensen.

CONTACT OPNEMEN

Fotobehang
Fotobehang
Alle behang
  • Glasvezelbehang: een nieuwe behangsoortDe basis van deze nieuwe behangsoort zijn fijne glasvezels.
  • Hét behang voor de badkamer of keukenVinylbehang is een type behang dat voor een gedeelte of volledig uit vinyl (kunststof) bestaat.
  • Fotobehang: een echte eyecatcherEr zijn zoveel soorten fotobehang dat je haast wel kunt zeggen dat alles mogelijk is! Sterker nog: wanneer je de ideale print..
  • Wat is vliesbehangVliesbehang is behang met een papieren of vinyl toplaag.
triangle