626-behang_vlies-header.jpg

Vliesbehang

Wat is vliesbehang

Vliesbehang is behang met een papieren of vinyl toplaag. Eén zijde van het behang is van “vlies”. Groot voordeel van vliesbehang? Je hoeft niet alle banen in te smeren om het vervolgens aan te brengen. Het kan namelijk op de muur aangebracht worden zonder dat het ingelijmd moet worden. Niet voor niets wordt vliesbehang ook wel ‘snelbehang’ genoemd.
 

De voordelen van vliesbehang

Eenvoudig aan te brengen
Vliesbehang is heel eenvoudig aan te brengen. Je hebt geen behangtafel meer nodig! Je smeert de lijm gewoon op de muur en duwt vervolgens het behang ertegen. Het zal daarna geen vlekken of blaasjes vertonen, zelfs niet als je het verhangt.

Sterk behang
Wist je dat vliesbehang vele malen sterker is dan klassiek behangpapier? Je hoeft dus niet bang te zijn voor eventueel scheuren in het behang, dat is bij vliesbehang zo goed als uitgesloten! 

Makkelijk te verwijderen
Hoewel vliesbehang sterk materiaal is, is het eenvoudig en snel te verwijderen. Klassiek behangpapier wordt er meestal afgestoomd, terwijl vliesbehang droog kan worden verwijderd. Voordeel hiervan is dat de achterliggende muur minder schade op zal lopen.

Ook aan de slag met vliesbehang?

Zie je het wel zitten om jouw muren te behangen met vliesbehang? Leuk! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Kom gerust in onze winkel in Zutphen en laat je inspireren!

CONTACT OPNEMEN

Vliesbehang
Vliesbehang
Alle behang
  • Glasvezelbehang: een nieuwe behangsoortDe basis van deze nieuwe behangsoort zijn fijne glasvezels.
  • Hét behang voor de badkamer of keukenVinylbehang is een type behang dat voor een gedeelte of volledig uit vinyl (kunststof) bestaat.
  • Fotobehang: een echte eyecatcherEr zijn zoveel soorten fotobehang dat je haast wel kunt zeggen dat alles mogelijk is! Sterker nog: wanneer je de ideale print..
  • Wat is vliesbehangVliesbehang is behang met een papieren of vinyl toplaag.
triangle