559-diensten_interieuradvies_header.webp

Interieuradvies in onze winkel én aan huis!

Wij zijn interieurspecialist en geven dus uiteraard graag interieuradvies! Dit doen wij niet alleen in onze winkel in Zutphen, maar ook bij jou thuis. Wij komen graag bij je langs om te kijken welke uitdagingen en wat de mogelijkheden zijn. Zo kunnen wij je optimaal adviseren en laten zien wat je nodig hebt om van jouw huis een thuis te maken. 

maak een afspraak

Wij komen graag bij je thuis.

Onze winkel is open op afspraak, maar we willen graag nóg meer voor je kunnen betekenen. Woon je in Zutphen of in de omgeving? Dan komen wij gewoon naar je toe voor advies op maat.

 

Bel of mail ons gerust, dan bespreken we de mogelijkheden. 

CONTACT OPNEMEN


 

Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste tre
  • Inmeetservice van Colors@Home WeeversOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren alt..
  • Monteren & leggen.
  • Kamphuis Schilder- en VastgoedonderhoudDoor de combinatie van onze woonwinkel met een professioneel schildersbedrijf, kunnen wij een totaalpakket aan dienste..

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!