Populaire Merken

 

Bij Colors@Home Weevers vind je verf van hoogwaardige kwaliteit waar ook de professional graag mee werkt. Hieronder hebben we enkele populaire merken kort toegelicht.


Farrow & Ball
De karakteristieke verfkleuren van Farrow & Ball staan bekend om hun diepte en complexiteit. Het tijdloze Farrow & Ball kleurenpalet met 132 kleuren is met zorg ontworpen en brengt zowel de interieurs als exterieurs van moderne en traditionele woningen wereldwijd tot leven. De verfproducten zijn 100% watergedragen en daardoor geurarm, milieuvriendelijk en veilig voor gebruik in ieder vertrek van uw woning.

 

Bel of mail ons gerust, dan bespreken we de mogelijkheden. 

 

CONTACT OPNEMEN


Wijnozol

Met Wijzonol lever je vakwerk! De verschillende soorten verf, waaronder grondverf, lakverf en zijdeglans, zijn uitermate geschikt om mee te werken. Voor iedere klus is er een passende soort verf. Denk hierbij aan verf voor ondergronden als hout, kunststof, beton en baksteen. Wijzonol verf geeft een prachtig duurzaam resultaat, zowel binnen als buiten, en is in ruim 1.800 kleuren verkrijgbaar!


 
 

Boonstoppel

Mooie glans, hoogwaardige kleur én kwaliteit? Dan ben je bij Boonstoppel aan het juiste adres! De verfcollectie van Boonstoppel bestaat uit onder andere grondverf, primers, muurverf en aflakverf. Je kunt de verf gebruiken op een kunststof, metalen en/of houten ondergrond. 

 

 
 

 

Histor One

Een saaie betonvloer? Met de betonverf van Histor One tover je jouw vloer om in een waar kunstwerk. Maar Histor heeft meer in het assortiment dan alleen betonverf. Wat dacht je bijvoorbeeld van grondverf, structuurverf of krijtverf? Wat je ook nodig hebt, met de verf van Histor One haal je topkwaliteit in huis. Je kunt bovendien kiezen uit 1.250 kleuren!

 

Sigma

Sigma is een van oorsprong Nederlands merk. De basis werd namelijk gelegd in een molen in Zaanstreek (in de 18e eeuw)! Het aanbod muurverf is groot, maar dat doet niets af aan de kwaliteit! De verf van Sigma dekt goed en is duurzaam en schrobvast. Er zijn zelfs typen Sigma verf die afneembaar en vlek afstotend zijn. Ideaal!

 

 

 

Telefonisch bestellen

Wil jij graag één van deze populaire verfmerken bestellen? Geen probleem! Je kunt je bestelling telefonisch doorgeven en vervolgens ophalen in onze winkel. Neem ook gerust contact op voor deskundig advies van onze specialisten. Wij helpen je graag.

bEL ONS

 

Meer weten?

Meer weten over de merken in ons assortiment of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen je graag verder!

CONTACT OPNEMEN