641-buitenzonwering_knikarmscherm-header.webp

Knikarmschermen Ook bekend als terrasschermen

De knikarmschermen van Colors@Home Weevers bieden de oplossing voor iedereen die de zon buiten wil houden. Schaduw op je terras, maar ook in je huis! Uiteraard worden de schermen op maat gemaakt en op verzoek voor jou gemonteerd. Wil je meer weten, vul dan even het offerteformulier in en we nemen snel contact met je op.
 
 

Knikarmschermen

Een schaduwplek op je terras creëren? Klinkt goed! Maar je wil natuurlijk niet de ruimte van je terras opofferen. Een knikarmscherm is dan een goede, mooie oplossing. Deze leveren wij in vaste maten, maar ook maatwerk is mogelijk. Bovendien heb je nog keuze uit de verschillende soorten knikarmschermen, zoals:

Semi cassette
Bij een semi cassette knikarmscherm is de achterzijde van de cassette geopend. De voorlijst sluit tegen de kap van het zonnescherm.

Gesloten cassette
Bij een gesloten cassette knikarmscherm is de achterzijde van de cassette gesloten en de voorlijst sluit tegen de kap van het scherm. 

Handmatige of elektrische bediening

De keuze is eenvoudig: je kiest voor een handmatig scherm of een elektrisch zonnescherm. Het handmatig bedienen van een knikarmscherm gaat middels een draaistang. Wil je automatische bediening, dan heb je vaak genoeg aan één druk op de knop. Zo is het mogelijk om je scherm te bedienen met een afstandsbediening.
 

Kom langs in onze winkel

Inspiratie opdoen? Wij helpen je graag verder! Kom langs in onze winkel in Zutphen en wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

CONTACT OPNEMEN

Knikarmscherm detail
Knikarmschermen
Alle buitenzonwering
  • Screens op maatEr zijn van die dagen, vooral in de zomer, dat je liever het felle zonlicht buiten houdt.
  • Knikarmschermen Ook bekend als terrasschermenDe knikarmschermen van Colors@Home Weevers bieden de oplossing voor iedereen die de zon buiten wil houden.
triangle