647-buitenzonwering_screens-header.jpg

Screens

Screens

Er zijn van die dagen, vooral in de zomer, dat je liever het felle zonlicht buiten houdt. Screens zijn dan de ideale oplossing! Screens schuiven langs je kozijn, waardoor je de zon 100% uit je woning kunt houden. De temperatuur binnenshuis blijft hierdoor lekker aangenaam. Screens bieden ook wat meer privacy omdat het zicht van buiten naar binnen wordt beperkt.
 
 

Screens op maat 

Ben je niet zeker van de juiste maat zonnescreen? Wij helpen hier graag bij! Bovendien leveren wij screens op maat, zodat er altijd een screen is die past. Voor ieder raam of deur kunnen wij screens op maat laten maken. 

Zonnescreen bedienen

Een screen kan op verschillende manier bediend worden, zowel handmatig als automatisch. Met behulp van een draaistang kun je een screen bijvoorbeeld handmatig bedienen. Liever automatiseren? Met een druk op de knop bedien je jouw screens! Dit kan bijvoorbeeld met een afstandsbediening. 

Keuzestress?

Vind je het lastig om een keuze te maken? Snappen wij! Kom daarom gerust langs in onze winkel in Zutphen en doe inspiratie op. Onze specialisten helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

CONTACT OPNEMEN

Screens detail
Screens
Alle buitenzonwering
  • ScreensEr zijn van die dagen, vooral in de zomer, dat je liever het felle zonlicht buiten houdt.
  • Ook bekend als terrasschermenDe knikarmschermen van Colors@Home Weevers bieden de oplossing voor iedereen die de zon buiten wil houden.
triangle