635-horren_deurhor-header.jpg

Hordeuren

Hordeuren

Lekker die schuifpui opengooien in de zomer, wanneer het lichtjes begint af te koelen. Heerlijk, een beetje frisse lucht in huis! Om te voorkomen dat je dan ook vervelende insecten, zoals vliegen en muggen, in huis krijgt, is het verstandig om een deurhor te laten plaatsen. Met de hordeuren van Colors@Home Weevers ben je verzekerd van een mugloos huis. Plissé hordeuren, rolhordeuren, scharnierende hordeuren en schuivende hordeuren, wij adviseren je in onze winkel in Zutphen graag wat voor jou een goede oplossing is. En wil je meteen weten wat het kost? Vraag dan meteen een offerte aan.
 
 

Onze verschillende hordeuren

Plissé hordeur
Een plissé hordeur is ideaal om muggen en andere insecten buiten te houden. De hor is super makkelijk in gebruik, je schuift hem namelijk eenvoudig open en dicht. Wat ook ideaal is: de hor kan op elke stand blijven staan. Dat betekent dat de hordeur niet volledig dicht of open hoeft te zijn. 

Rolhordeur
Bij de rolhordeur rolt het gaas op in een cassette. Deze cassette wordt op of aan de zijkant van je kozijn bevestigd. De hordeur is voor bijna elke schuifpui en deur te gebruiken, ongeacht de draairichting van de deur. 

Scharnierende hordeur
De scharnierende hordeur is geschikt voor openslaande deuren en kan zowel aan de binnen- als buitenkant op het kozijn gemonteerd worden. Ook wanneer de deur gesloten is, kan de hordeur op het kozijn blijven zitten. 

Schuivende hordeur
Een schuivende hordeur is geschikt voor serredeuren, schuifpuien en bijvoorbeeld balkondeuren. De deur kan geruisloos heen en weer worden gerold dankzij de aluminium profielen. Voor een schuifhordeur is naast de deur wel extra ruimte nodig.

Kom langs in onze winkel!

Geïnteresseerd in het laten plaatsen van hordeuren, maar weet je nog niet precies welke optie voor jou de beste is? Kom dan gerust eens inspiratie opdoen in onze winkel in Zutphen. Wij staan voor je klaar!

CONTACT OPNEMEN

Deurhor detail
Deurhor
Alle horren
  • RaamhorrenOp een warme zomerdag is het natuurlijk lekker om deuren en ramen open te gooien en je huis te luchten.
  • HordeurenLekker die schuifpui opengooien in de zomer, wanneer het lichtjes begint af te koelen.
triangle