638-horren_raamhor-header.webp

Raamhorren

Op een warme zomerdag is het natuurlijk lekker om deuren en ramen open te gooien en je huis te luchten. Zeker wanneer het in de avond wat afkoelt. Nadeel hiervan is dat er vaak heel wat vliegen en muggen naar binnen vliegen. Een rolhor, inzethor of een vast raamhor van Colors@Home Weevers is dan de oplossing!
 
 

Verschillende raamhorren

Elk raam is anders. Daarom kun je bij ons terecht voor raamhorren op maat. 

Inzethor
De perfecte oplossing voor draai-kiepramen. Een inzethor is eenvoudig te plaatsen en te verwijderen zonder schroeven. Geschikt voor kunststof, houten en aluminium draaikiepramen. Ook als de hor in de opening zit, kan je het raam nog sluiten. Ideaal! 

Vaste hor
Een vaste hor klik je makkelijk zonder schroeven in je kozijn. Super handig voor draaikiepramen. Een vaste hor werkt goed bij ondiepe kozijnen. Omdat je in de winter je ramen niet zo vaak open hebt, kan je hem er gemakkelijk uithalen. 

Rolhor
De rolhor is voor bijna elk raam inzetbaar, ongeacht de draairichting van je raam of je kozijn. 

Welke raamhor het beste is, hangt af van het soort ramen dat je hebt. Wij adviseren je hier graag over.

Meer weten? 

Raamhorren zijn er in verschillende varianten, materialen en maten. Er is dus altijd wel een variant die past bij jouw wensen! Niet zeker wat in jouw situatie de beste raamhor is? Wij helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze winkel.

CONTACT OPNEMEN

Raamhor detail
Raamhor
Alle horren
  • RaamhorrenOp een warme zomerdag is het natuurlijk lekker om deuren en ramen open te gooien en je huis te luchten.
  • HordeurenLekker die schuifpui opengooien in de zomer, wanneer het lichtjes begint af te koelen.
triangle