922-diensten_schilderbedrijf_Kamphuis_header.jpg

Kamphuis Schilder- en Vastgoedonderhoud

Door de combinatie van onze woonwinkel met een professioneel schildersbedrijf, kunnen wij een totaalpakket aan diensten bieden. Bij ons in hetzelfde pand zit ook Kamphuis Schilder- en Vastgoedonderhoud. Al meer dan 120 jaar een vertrouwd adres waar ervaren vakmensen met verstand van schilderen, beglazing, houtrot- en betonrenovatie graag jouw woning onderhanden nemen. Samen kijken wij naar de onderhoudstoestand van jouw woning en brengen aan de hand daarvan een professioneel advies uit. Wij werken met professionele producten zowel voor binnen als buiten.

Leggen
Leggen
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste tre
  • Inmeetservice van Colors@Home WeeversOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren alt..
  • Monteren & leggen.
  • Kamphuis Schilder- en VastgoedonderhoudDoor de combinatie van onze woonwinkel met een professioneel schildersbedrijf, kunnen wij een totaalpakket aan dienste..

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!