Kamphuis Schilder- en Vastgoedonderhoud

Door de combinatie van onze woonwinkel met een professioneel schildersbedrijf, kunnen wij u een totaalpakket aan diensten bieden. Bij ons in hetzelfde pand vindt u ook Kamphuis Schilder- en Vastgoedonderhoud. Al meer dan 120 jaar een vertrouwd adres waar ervaren vakmensen met verstand van schilderen, beglazing, houtrot- en betonrenovatie graag uw woning onderhanden nemen. Samen met u kijken wij naar de onderhoudstoestand van uw woning en brengen aan de hand daarvan een professioneel advies uit. Wij werken met professionele producten zowel voor binnen als buiten.

Leggen
Leggen
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste tre
  • Meetservice van Colors@Home WeeversOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren altij..
  • De service van Colors@Home Weevers!Service staat bij ons hoog in het vaandel.
  • Kamphuis Schilder- en VastgoedonderhoudDoor de combinatie van onze woonwinkel met een professioneel schildersbedrijf, kunnen wij u een totaalpakket aan diens..

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!

triangle
Wanneer kom je langs?
Colors@Home Weevers
Jutlandsestraat 1 | 7202 CB Zutphen
Telefoon 0575-517665
E-mail weevers@colorsathome.nl
Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.
Openingstijden
Maandag09.00 - 17.30
Dinsdag09.00 - 17.30
Woensdag09.00 - 17.30
Donderdag09.00 - 17.30
Vrijdag09.00 - 17.30
Zaterdag09.00 - 17.00
ZondagGesloten
Avonden alleen geopend op afspraak
Routebeschrijving
Vind de beste route(s) naar onze winkel.