612-verf_binnenlak-header.webp

Binnenverf voor joúw schilderklus

Kastjes, kozijnen, houtwerk: je kan genoeg dingen bedenken waar je binnenverf voor nodig hebt. En je zou het misschien niet denken, maar ook binnen wordt je houtwerk blootgesteld aan zonlicht, waardoor het op den duur wordt aangetast. Gebruik daarom altijd goede binnenverf. De meeste verven voor binnen zijn tegenwoordig watergedragen, maar ook de oplosmiddelhoudende verf is nog volop te koop. Wij geven je graag advies over de juiste verfsoort!
 

Verf bestellen: waar houd je rekening mee?

Je hebt besloten dat het weer eens tijd wordt om binnenshuis opnieuw te verven of misschien wil je een keer een nieuwe kleur voor je kozijnen en kastjes. Het kan allemaal! Uiteraard wil je meteen de mouwen uit de handen steken, maar het is belangrijk om van tevoren stil te staan bij enkele belangrijke eigenschappen van binnenverf. Denk bijvoorbeeld aan:
 
 • De ondergrond
  Krijgen de kozijnen een nieuwe verfbeurt of zijn de muren aan de beurt? Kijk goed naar de ondergrond die je wilt gaan schilderen, zodat je de beste binnenverf kiest. 
   
 • Glansraad
  Ben je op zoek naar zijdeglans of hoogglans binnenverf? Of kies je liever toch voor mat? Zorg ervoor dat je de juiste glansgraad kiest, want dit heeft uiteindelijk invloed op je schilderwerk. 

 • Merken
  Zoals bij zoveel dingen, geldt ook bij schilderen dat het ene merk beter geschikt is om te gebruiken dan het andere merk. Bekijk welke merken wij in ons assortiment hebben, wij adviseren je graag.

De beste kwaliteit binnenverf

Op zoek naar binnenverf van de hoogste kwaliteit? Zoek niet verder! Wij zijn de verfspecialist in Zutphen en omstreken en mengen de verf in alle gewenste kleuren. Vragen of advies? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder.

CONTACT OPNEMEN

Binnenlak aanbrengen
Binnenlak
Alle verf
 • Het schilderwerk binnen is net zo belangrijk als het schilderwerk buiten. Daarom moet je altijd de juiste verf voor binnen gebruiken. Binnenlakken zijn grotende
 • Binnenlakken van Sigma staan voor kwaliteit verfZoek je kwalitatief hoogwaardige binnenlakken? Kies dan voor binnenlakken van Sigma.
 • Buitenverf voor Jarenlange bescherming van je huisBuitenverf is geschikt voor alles aan en rondom je huis.
 • Buitenlakken van Sigma staan voor kwaliteit verfZoek je kwalitatief hoogwaardige buitenlakken? Kies dan voor buitenlakken van Sigma.
 • Muurverf voor een geweldig eindresultaatMuurverf kan je bij Colors@Home Weevers in vrijwel alle kleuren laten mengen.
 • Muurverf van Sigma staat voor kwaliteit verfZoek je kwalitatief hoogwaardige muurverf? Kies dan voor muurverf van Sigma.
 • Beits voor je houten meubelenBeitsen is belangrijk om bijvoorbeeld je tuinhuisje, houten meubelen of schutting te beschermen tegen weersomstandigheden.
 • Populaire MerkenBij Colors@Home Weevers vind je verf van hoogwaardige kwaliteit waar ook de professional graag mee werkt.
triangle