880-Zutphen_slider_onsteam.webp

Ons team

"Sinds 4 jaar werk met veel plezier bij Weevers Zutphen! Ik geef interieuradviezen in de winkel en bij de klant thuis. Bij diverse projecten zorg ik voor een goede planning. Samen met het schildersbedrijf Kamphuis Schilders werk ik totaal plannen uit. Door structuur, creativiteit en de klantwensen te combineren ontstaan prachtige resultaten waar ik nog elke dag van geniet. "
Everlien Braakhekke
Bedrijfsleidster
"Na 22 jaar bij een schildersbedrijf en 5 jaar bij een verf groothandel te hebben gewerkt, ben ik per 1 januari 2022 gestart bij Weevers Zutphen. Met mijn positieve instelling en werkervaring kan ik een goede bijdrage leveren aan het Weevers team. Van maandag t/m vrijdag ben ik in de winkel aanwezig om over diverse zaken te adviseren."
René Janssen
Interieuradviseur
"Sinds 3,5 jaar werk ik vol enthousiasme bij Colors@home Weevers Zutphen. Ik ben creatief, perfectionistisch en gedreven. Ik durf out of the box te denken en kom graag met vernieuwende ideeën. Ik ga graag samen met de klant op zoektocht naar het perfect passende interieur in huis. Hulp nodig met jouw interieur? Dan help ik je graag bij ons in de winkel!"
Lisa Boer
Interieuradviseur
"Sinds 1,5 jaar werk bij Colors@home Weevers Zutphen. Na een half jaar stage werk ik nu als verkoopmedewerker. Ik geef advies over o.a. behang, raamdecoratie en vloeren. De vernieuwende producten en trends bieden steeds nieuwe mogelijkheden. Mijn opleiding Interieur Design is ook bijna klaar. Kortom, voorlopig blijf ik in deze branche werken en leren!"
Silke Pluijmert
Verkoopmedewerker
"Door mijn rijke werkervaringen kom ik bij de meeste uitdagingen beslagen ten ijs. Met ons team hebben wij Weevers opnieuw vorm gegeven en voor onze klanten is het mogelijk om bij één bedrijf alles voor hun verbouwing onder te brengen. Met een styliste voor de kleuradviezen en vakschilders in de uitvoering kunnen wij een nieuw thuis maken."
Erik van der Korput
Bedrijfsleider
"Ruim 35 jaar werkzaam in de schilderssector. Gestart als schilder en later als ondernemer. Vanaf mei 2021 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan als projectleider bij Kamphuis Schilders. Samen met het Weevers team leveren wij totaal adviezen om tot het gewenste resultaat voor de klant te komen!"
Ronald Doornberg
Projectleider