553-Projecten-header.webp

Onze lopende projecten


Wij zijn trots op de schitterende projecten die we al hebben mogen opleveren voor onze (tevreden) klanten. Daarom kun je op deze pagina regelmatig nieuwe lopende projecten terugvinden die je inspiratie kunnen bieden voor je eigen interieur. Neem eens een kijkje en ontdek wat er allemaal mogelijk is met onze producten. Je zult versteld staan van het eindresultaat. Behoefte aan meer metamorfoses? Neem dan ook eens een kijkje op onze Facebookpagina!

Onze lopende projecten
Vloer en wand

Vloer en wand


Foto's links 2x: Hier hebben wij een visgraat vloer Moduleo Laurel Oak met bies gelegd. De achterwand is geschilderd met het merk Farrow & Ball Railings 31.

De rechterfoto is eveneens een Moduleo visgraat vloer in de kleur Blackjack Oak met bies.

Keuken metamorfose


In plaats van een nieuwe keuken te kopen, kunt u uw keuken een metamorfose geven door deze te schilderen. Met een andere kleur en eventueel andere handgrepen geeft u uw keukendeurtjes en -frontjes een nieuwe look. U bepaalt zelf de uitstraling van uw keuken!

Deze woonkeuken hebben we voorzien van een antraciet/grijze kleur.

Keuken metamorfose
Marmoleum vloer

Marmoleum vloer


Hier hebben we een Marmoleum vloer in Aqua kleur aangebracht. Marmoleum is een veelzijdige vloer, verkrijgbaar in vele kleuren en dessigns.

Marmoleum is een milieuvriendelijke vloer, geheel CO2 neutraal. Marmoleum wordt gemaakt van 97% van natuurlijke materialen. Een Marmoleum vloer is een zeer duurzaam en milieubewuste keuze.

Trapbekleding


Deze trap hebben we bekleed met Parade Finesse 212 Drakenrood met een ondervloer.

Met trapbekleding of renovatie kun je kiezen uit verschillende materialen. Een tapijt voor een zachter en warme ondergrond of pvc en marmoleum voor een strakke afwerking, slijtvastheid, zonder veel onderhoud. 

Trapbekleding