591-raamdecoratie_shutters-header.webp

Shutters geven een fantastische lichtinval

Een zomers gevoel van een strandhuis, maar dan in je eigen huis. Dat gevoel kunnen shutters je geven! Shutters geven, naast sfeer, een hoop privacy en houden de warmte van de zon in de zomer buiten. Ander voordeel is dat ze makkelijk te onderhouden zijn en een mooie lichtinval creëren. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Kom langs of vul het contactformulier in.
 

Houten Shutters

De meeste van onze shutters worden gemaakt van hout. Dit materiaal is ontzettend duurzaam, stijlvol en laat zich ook nog eens helemaal aanpassen aan jouw voorkeuren. Verander je je interieur? Dan geef je de shutters een kleur die daarbij matcht. Om ervoor te zorgen dat de shutters perfect in je kozijnen passen, kunnen we de shutters op maat laten maken. Dit kunnen wij geheel voor je verzorgen, zodat de shutters zeker weten passen.
 

Hoe shutters te gebruiken

Zodra de shutters hangen, kun je de shutters op diverse manieren gebruiken. Op de momenten dat de zon extra fel schijnt of wanneer je gewoon wat meer privacy wilt, laat je de shutters dicht en kun je ook de lamellen eenvoudig verstellen. Heb je behoefte aan meer licht in huis? Dan zet je de lamellen door middel van de geïntegreerde kantelstok in een handomdraai weer open. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de shutterdeuren helemaal open te zetten. 
 

Shutters kopen

Kom naar onze winkel voor een geheel vrijblijvend advies. Wanneer je de shutters bij ons besteld, ben je altijd verzekerd van shutters in topkwaliteit, die ook nog eens volledig naar eigen smaak kan worden uitgevoerd. Natuurlijk kunnen we ook bij je thuis langskomen, zodat we gelijk de huidige situatie kunnen zien en de kozijnen kunnen opmeten.
Shutters detail
Shutters
Alle raamdecoratie
  • Duo rolgordijnenRegel zelf je privacy, sfeer en daglicht met een duo rolgordijn.
  • Energiebesparende dupligordijnen (of Duette® Shades)Een dupligordijn lijkt op een plissé.
  • De magie van horizontale jaloezieënHorizontale jaloezieën zijn misschien wel een van de oudste vormen van raamdecoratie, maar met de huidige opties..
  • Pure schoonheid: jaloezieën van houtHouten jaloezieën geven een luxe uitstraling aan je interieur.
  • Plisségordijnen staan prachtig voor de ramen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor wie geen standaard ramen heeft.
  • Verduisterende rolgordijnenIedereen kent wel rolgordijnen, maar niet iedereen weet wat voor mogelijkheden je ermee hebt.
  • Shutters geven een fantastische lichtinvalEen zomers gevoel van een strandhuis, maar dan in je eigen huis.
  • Verticale jaloezie beter bekend als lamellenBij Colors@Home Weevers vind je de laatste collecties verticale jaloezieën.
  • De sfeervolle baleinen van vouwgordijnenVouwgordijnen geven je interieur een prachtige warme uitstraling.
triangle