614-verf_buitenlak-header.webp

Buitenverf voor Jarenlange bescherming van je huis

Buitenverf is geschikt voor alles aan en rondom je huis. Van schuurtjes en kozijnen tot buitendeuren en pergola’s! Echter, na verloop van tijd tast UV-straling de verflagen aan. Dat is iets wat je helaas niet kunt tegengaan. Maar we weten bij Colors@Home Weevers wel precies welke buitenverf je moet gebruiken om jarenlang plezier te hebben van je verfwerk. Met de juist verf voorkom je namelijk houtrot en houd je het houtwerk mooi. Transparante of dekkende lak, hoog- of zijdeglans? Wij adviseren je graag in onze winkel wat voor jou de meest geschikte buitenverf is!
 

De beste verf voor buiten

Net als bij binnenverf geldt ook voor buitenverf dat je van tevoren goed moet nadenken over de verschillende eigenschappen. Want wat is nou eigenlijk de beste buitenverf en hoe maak je de juiste keuze hierin? 

 • Weersbestendigheid
  Uiteraard is goede buitenverf bestand tegen bepaalde weersinvloeden, zoals hitte, regen of sneeuw. Ook de schommelingen tussen warm en koud weer kunnen op een gegeven moment invloed hebben op het houtwerk. De juiste verf beschermt het hout, waardoor je langer van je geschilderde kozijnen en deuren kan genieten!

 • Temperatuur
  Van plan om te gaan schilderen, maar wil je niet afhankelijk zijn van een zonnige zomerdag? Wanneer je kiest voor goede buitenverf, kun je ook bij lagere temperaturen buiten schilderen. Het biedt je de kans om het gehele jaar door aan de slag te gaan. 

 • Kras- en slijtvastheid
  Op den duur is het logisch dat er krassen en andere vormen van slijtage kunnen ontstaan aan (bijvoorbeeld) je kozijnen. Een goede laag buitenverf zorgt voor de gewenste bescherming en biedt maximale duurzaamheid. Je kunt hierdoor langer genieten van je schilderwerk. Ideaal!

Buitenverf van Colors@Home Weevers

Wij leveren buitenverf van merken als Histor, Sigma en Wijzonol. Speciale kleur in gedachten voor het houtwerk buiten? Geen probleem, wij mengen de verf in alle gewenste kleuren. Bij Colors@Home Weevers vind je verf waar ook de professionals graag mee werken. We maken daarom ook dankbaar gebruik van de ervaringen van de gecertificeerde vakschilders van Kamphuis Schilders

Heb je vragen over onze buitenverf of zou je graag advies willen? Kom langs in onze winkel of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen je verder!

CONTACT OPNEMEN

Buitenlak aanbrengen
Buitenlak
Alle verf
 • Het schilderwerk binnen is net zo belangrijk als het schilderwerk buiten. Daarom moet je altijd de juiste verf voor binnen gebruiken. Binnenlakken zijn grotende
 • Binnenlakken van Sigma staan voor kwaliteit verfZoek je kwalitatief hoogwaardige binnenlakken? Kies dan voor binnenlakken van Sigma.
 • Buitenverf voor Jarenlange bescherming van je huisBuitenverf is geschikt voor alles aan en rondom je huis.
 • Buitenlakken van Sigma staan voor kwaliteit verfZoek je kwalitatief hoogwaardige buitenlakken? Kies dan voor buitenlakken van Sigma.
 • Muurverf voor een geweldig eindresultaatMuurverf kan je bij Colors@Home Weevers in vrijwel alle kleuren laten mengen.
 • Muurverf van Sigma staat voor kwaliteit verfZoek je kwalitatief hoogwaardige muurverf? Kies dan voor muurverf van Sigma.
 • Beits voor je houten meubelenBeitsen is belangrijk om bijvoorbeeld je tuinhuisje, houten meubelen of schutting te beschermen tegen weersomstandigheden.
 • Populaire MerkenBij Colors@Home Weevers vind je verf van hoogwaardige kwaliteit waar ook de professional graag mee werkt.
triangle