617-verf_muurverf-header.jpg

Muurverf

Muurverf voor een geweldig eindresultaat

Muurverf kan je bij Colors@Home Weevers in vrijwel alle kleuren laten mengen. Het kiezen van de juiste kleur uit de kleurenwand kost misschien even tijd, maar je hebt dan ook precies de kleur die in jouw interieur past. Muurverf is er niet alleen voor binnen, maar ook voor buiten. Naast de verf zelf, vind je bij ons in Zutphen ook alle andere benodigdheden om aan de slag te kunnen.
 

Kiezen van de juiste kleur

Je muren opnieuw schilderen is geen alledaagse bezigheid. Je stopt er even wat tijd in en je muren kunnen er weer jaren tegen! Het is daarom des te belangrijker dat je de juiste kleur en verf kiest. De keuze van het soort muurverf is onder andere afhankelijk van de ruimte en het oppervlak dat je wilt verven. Het beste resultaat met muurverf? Dan is het belangrijk om de ondergrond goed te behandelen. Op die manier krijg je een nog strakker en beter resultaat. Wie wil dat nou niet? 

Met onze merken muurverf haal je topkwaliteit in huis! Benieuwd naar de voordelen?

 • Dekkracht
  Kwalitatief goede muurverf heeft een betere dekkracht. Je creëert een mooi egaal geheel. En wist je dat je de verf soms zelfs in een laag minder kan aanbrengen?

 • Beter te reinigen
  Vlek op de muur? Balen! Maar met muurverf van goede kwaliteit kun je vlekken beter reinigen. Hierdoor blijft de afwerking langer mooi. 

Meer informatie

Speciale kleur muurverf in gedachten? Geen probleem, wij mengen de verf in alle gewenste kleuren. Bij Colors@Home Weevers vind je verf waar ook de professionals graag mee werken. We maken daarom ook dankbaar gebruik van de ervaringen van de gecertificeerde vakschilders van Kamphuis Schilders

Heb je vragen over onze verf of zou je graag advies willen? Kom langs in onze winkel of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen je verder!

CONTACT OPNEMEN

Muurverf aanbrengen
Muurverf
Alle verf
 • Het schilderwerk binnen is net zo belangrijk als het schilderwerk buiten. Daarom moet je altijd de juiste verf voor binnen gebruiken. Binnenlakken zijn grotende
 • Binnenlakken van Sigma staan voor kwaliteit verfZoek je kwalitatief hoogwaardige binnenlakken? Kies dan voor binnenlakken van Sigma.
 • Jarenlange bescherming van je huisBuitenverf is geschikt voor alles aan en rondom je huis.
 • Buitenlakken van Sigma staan voor kwaliteit verfZoek je kwalitatief hoogwaardige buitenlakken? Kies dan voor buitenlakken van Sigma.
 • Muurverf voor een geweldig eindresultaatMuurverf kan je bij Colors@Home Weevers in vrijwel alle kleuren laten mengen.
 • Muurverf van Sigma staat voor kwaliteit verfZoek je kwalitatief hoogwaardige muurverf? Kies dan voor muurverf van Sigma.
 • Beits voor je houten meubelenBeitsen is belangrijk om bijvoorbeeld je tuinhuisje, houten meubelen of schutting te beschermen tegen weersomstandigheden.
triangle